Term archive elevator types

Structruri metalice autoportante

Structurile metalice autoportante sunt structurile pe care rulează lifturile. Datorită designul și flexibilității acestea pot fi foarte ușor adaptate pentru a funciona în interiorul sau în exteriorul clădirilor.

Detalii

CTT

CTT este un ascensor auto rotativ, versatil, ce se muleaza dupa cerintele clientului, majoritatea caracteristicilor sale putand fii personalizate.

Detalii

S-VRC

S – VRC este un ascensor auto precis si stabil, ce deserveste ca transportor pe verticala al autovehiculelor, care atunci cand este coborat in statia de baza, acopera intru totul suprafata putului, blocand accesul la mecanica ce il pune in miscare, oferindu-I o siguranta sportita.

Detalii

FP-VRC

FP – VRC este un ascensor auto stabil si precis, ce deserveste ca transportor care se deplaseaza de la un etaj la altul si care poate fi personalizat in functie de cerintele clientului

Detalii

PFPP-Series

PFPP series este un ascensor auto adecvat atat pentru utilizarea comerciala cat si pentru utilizarea la domiciliu, fiind un ascensor ce dispune de 2 sau 3 locuri de parcare, dintre care maxim 2 vor putea cobori sub nivelul solului

Detalii

ATP-Series

ATP series este o parcare comericala dezvoltata la regim de mare inaltime, cu maxim 35 de nivele de stocare si o viteza mare de curcare coborare a platformelor

Detalii

BDP – Series

BDP series este un ansamblu de sisteme de platforme semi-automate care maximizeaza spatial de stocare disponibil prin cea mai buna metoda existenta la ora actuala.

Detalii

TPTP 2

TPTP – 2 este un ascensor auto complex ce profita la maxim de spatiul de care dispune, fiind special conceput pentru incaperi ce dispun de inaltimi utilizabile reduse

Detalii

Hidro-park 7125

Hidro park – 7125 este un ascensor auto minimalist, ce va usura cu mult viata utilizatorilor sai prin mecanismul de care dispune ce permite masinii aflate pe platforma superioara sa paraseasca platforma fara ca masina amplasata la nivelul inferior sa trebuiasca sa fie mutata.

Detalii

Hidro-park 3130 | 3230

Hidro park – 3130|3230 este un ascensor auto complex, capabil sa ridice autoturisme atat de tip SUV cat si Sedan, cu o capacitate de pana la 4 locuri de parcare.

Detalii